CONTOH SOALAN EXAM PTD 2011 - JAWATAN KOSONG 2021

Post Top Ad


Tuesday, July 5, 2011

CONTOH SOALAN EXAM PTD 2011

“Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis
Pegawai Tadbir Diplomatik M41”


Assalamua'alaikum & Salam sejahtera, Untuk makluman peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) M41 akan diadakan pada 16 JULAI ini. Oleh itu Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK GRED M41 telah di buka semula untuk jualan kepada calon2 yang bakal menduduki Exam tersebut.

Panduan ini terbahagi kepada beberapa bahagian. Setiap bahagian akan membantu anda untuk memastikan diri anda lebih bersedia dalam peperiksaan nanti. Anda tidak perlu menelaah buku 4, 5 jam sehari untuk menduduki peperiksaan bertulis ini.
Anda hanya perlu baca pakej rujukan ini, baca dan lakukan apa yang disuruh, dan apabila tiba waktu peperiksaan, jawab dengan jayanya. Setiap seksyen diterangkan dengan terperinci, jadi anda tidak perlu risau jika ada sebarang maklumat ditinggalkan (kerana Pihak Admin TipsPTD telah memastikan semuanya di tackle, kecuali kalau anda ada soalan spesifik – anda boleh mengemel kepada pihak Admin untuk jawapan).

Anda juga akan mendapat soalan contoh bagi setiap seksyen supaya anda faham apa yang bakal anda lalui dan jelas dengan jenis soalan yang ditanya.

Untuk maklumat lebih lanjut dengan Pakej ini klik pada BANNER di bawah :KINI PAKEJ INI DI BUKA SEMULA - DAPATKAN SEGERA!!!


Dapatkan sekarang kerana jualan hanya akan dibuka sehingga 14 JULAI sahaja. Jadi tiada ruang bagi orang-orang yang leka.

Pihak Tipsptd telah menyediakan jaminan wang anda, jadi tiada alasan untuk anda berjaya, hanya ada cuma alasan untuk anda gagal. Lihat jaminan mereka

Pembelian anda dibekalkan dengan jaminan pulangan wang, jadi tiada risiko untuk anda! Anda tahu siapa Team TipsPTD dan mereka-mereka yang telah LULUS terdahulu sebelum anda adalah mereka yang memilih untuk memiliki pakej rujukan dari Team TipsPTDExam PTD sesi 1 2011 sebelum ini, telah ramai yang lulus cemerlang ... Dapatkan Pakej ini SEGERA untuk kejayaan hari esok ANDA ...

Selamat maju jaya kpd semua Calon,

Ikhlas,

JobsMalaysia.Info